Cilj

Cilj nam je unapređenje i poboljšanje zdravlja na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou pojedinca, porodice, grupe. Naravno, uz odlučnost da učinite nešto dobro za sebe i uz Vašu aktivnu saradnju.

Stabilno zdravlje je osnovna karika u lancu kvalitetnog života, te stoga vodimo računa da zajedničkim snagama odaberemo ono što će Vam najviše koristiti i pomoći da ga povratite i zadržite.

Emotivno – mentalno zdravlje je takođe ključ za prosperitet, zadovoljstvo, blagostanje i sreću u životu, te stoga rad na ovim nivoima je pečat kojim zatvaramo čarobni krug kvalitetnog postojanja.

Misija

Misija nam je širenje svesti o dobrobiti preventivezdravlja kako na nivou tela, tako i na nivou svesti svakog čoveka na planeti Zemlji.

Takođe, misija nam je da proširimo informacije i kvalitetne mogućnosti holističkog (celovitog) lečenja koje nudimo u okviru našeg Udruženja velikom broju ljudi u zemlji i regionu.

Vizija

Strast za životom, zdravljem, stvaranjem i delovanjem neka se ogleda u ljubavi prema sebi i prema onome koga volite.

Vizija nam je da oslobodimo sposobnost slobodnog razmišljanja, razvijanje kapaciteta za dijalog sa drugima, postojanje smisla u životu, ostvarenje ličnih ciljeva i prioriteta.