Osnovni principi biorezonantne terapije i njeno delovanje

Ćelije svakog živog organizma emituju talase određene frekvencije koje oko tog organizma stvaraju elektromagnetnu frekvencijsku informacijsku ovojnicu odgovornu za zdravo funkcionisanje organizma.

Svaka osoba rađa se sa tačno određenim i individualnim frekvencijama telesnog tkiva, koje obezbeđuju sve biohemijske reakcije i procese u ćelijama ljudskog organizma. U svakoj ćeliji, svake sekunde odvija se prosečno oko 100.000 hemijskih reakcija, a isti proces se istovremeno odvija u svim telesnim ćelijama. To znači da se u svakoj sekundi dogodi na milijarde hemijskih procesa i reakcija, a tempiranje procesa je izuzetno precizno. Kada bi došlo do pomaka ovih procesa u milionitom delu sekunde mi bi jednostavno eksplodirali.

Bilo koji uzroci poput delovanja patogenih organizama, virusa, bakterija, hemijskih lekova, pesticida, herbicida, fungicida, antibiotika, stresa, (a svakodnevni stres je i unos hrane koja nije u skladu s antigenom krvne grupe), razna zračenja, mogu poremetiti i promeniti genetski određenu frekvenciju ćelije i to u njen patološki oblik što dovodi do informacijskog poremećaja u međućelijskoj komunikaciji.